За нас

История

Апело България ООД беше основана в края на 2011 г. с основна дейност - прахово боядисване. Оборудването в линията за прахово боядисване е специализирано химическа обработка на алуминиеви архитектурни системи и съответно основния целеви пазар е боядисване на алуминиеви архитектурни профили. Въпреки специализираното оборудване имаме възможност да боядисаме прахово всякакъв вид метал при специални условия. 

От самото начало на нашата дейност, най-високото качество на продукцията и удовлетвореността на нашите клиенти са основните ни цели защото ние вярваме, че дългосрочните партньорства и доброто ни име на пазара са основите на успеха.

 

През 2014г. започнахме нов проект за съвместна работа с Етем България ЕАД, водещ производител на архитектурни алуминиеви системи. Постоянния ни стремеж към качествено производство и възможността да разширим нашата дейност като предлагаме завършени архитектурни решения, ни доведе до момента в който трябваше да разширим производствените си капацитети и да инвестираме в нови производствени линии. 

 

Към момента компанията разполага с :

 

          - Qualicoat сертификат за качество, най-висок клас с SeaSide.

          - Сертификат за качество издаден от Tiger Consulting

          - Производствена площ от 2000 кв.м 

          - автоматична линия за прахово боядисване с капацитет  от                360 тона архитектурни профили месечно. 

          - Ръчна линия за прахово боядисване с капацитет от 58 тона              архитектурни профили месечно.

          - Полу-автоматична линия за сублимация - дървесен ефект с              капацитет от 275 тона архитектурни профили месечно. 

© 2018 by Apello Software consulting